Bu Blogda Modasal Mevzuları, Stil Önerileri, Ünlü Stilleri, Gönlümden Geçenleri Bulacaksınız..Seyre Dalın..

27 Nisan 2010 Salı

Mini Dolap İndirimi !

Mini Dolap Blogumda Kolyelerde ve Apoletde İNDİRİM çanları çalışyor..Bakmak için Mini Dolap tık tık...

23 Nisan 2010 Cuma

Domestoss ve Fikri Mühim...

Blogumda da logosundan tanıdığınız Fikri Mühim'in mühim üyelerinden biride benim.. :) Geçen hafta elime bu Domestos paketi ulaştı ama ancak fırsatım oldu yazmaya...Domestos'un yeni Hijyenik Leke Çıkartıcısı toz halde şuanda elimde henüz bir kez denedim beyaz çamaşırlarımda ama sonucu pek anlıyamadım..Birkaç seferlik denemeden sonra burda sizlerlede düşüncelerimi paylaşıcam :)


22 Nisan 2010 Perşembe

Yaz Renkleri...

Dün annemle gezinirken, hiçde aklımda yokken ve hazırda yaz geliyorken canlı renk ojelere bir yönelişde bulunmak istedim..Her nekadar aradığım diğer renkleri(sarı,turuncu,mavi,minti yeşili) bulamasamda şimdilik elime geçenler bunlar.. Nar çiçeğini zaten yaz kış kullanırım, pembenim tonları ise çok hoşuma gitti...

FLAŞLI...


FLAŞSIZ...

16 Nisan 2010 Cuma

Yeni Yüzüğüm :)

Bu yüzüğü Asortie'den çok beğenerek aldım her nekadar yüzük parmağıma büyük gelsede bende değişik parmak versiyonlarını deniyorum :) Tacım herzaman ki gibi leopar desenli diyorum ya aksesuarlarda leoparı çok seviyorum buda yine bir bijuteri mağazasından :)




Yeni Cicilerim...

Yepisyeni cicilerim var artıık :) Bershka beyaz tunik,tshirtüm çiğdemden :) , Kelebek desenli LCW payetli bluzum annemden :) Mango beyaz bluzum nazımdan :) ve son olarak bu sezonun modası puantiyeden nasibini almış şalımda nazifeden :) Bunların dışında zelişimdenden mutfağım için çok güzel bir fırın kabı ve gülaycığımdanda tam mutfağıma uygun servis seti geldi :)





14 Nisan 2010 Çarşamba

Yeni Başlangıçlar..

Yarın yeni başlangıçlar için bir adım atılmış olucak...Belki uzun zaman aranızda olmayabilirim ama en kısa sürede bu açığı kapatacağıma eminim..

Haydi bakalım dileklerin birincisi oldu sıra ikincisinde :)

11 Nisan 2010 Pazar

Satya Rai 2010 Yaz Koleksiyonu...

Özellikle Kaftanlarıyla ve Şallarıyla çok ünlü olan Satya Rai'nin 2010 yaz koleksiyonu yine çok canlı renklerden oluşuyor..Ben hepsini çok beğendim,seçemedim aralarından..Satya Rai giyen ünlüler arasında Drew Barrymore, Vanessa Hudgens,Kim Kardashian, Rihanna, Nicole Richie, Lindsey Lohan yer alıyor..Siz nasıl buldunuz?













Spor Ayakkabılar..

Spor ayakkabılar her bayanın vazgeçilmezidir..Özellikle bu sene trendy olan sneakers modellerini oldukça sık kullanıyoruz..Netde gezerken beğendiklerimi sizlerlede paylaşmak istedim...Nasıl buldunuz?

YSL..






DIOR..



ADIDAS..



NIKE..



VANS...

10 Nisan 2010 Cumartesi

Zara Erkek 2010...

Zara'yı erkek koleksiyonundaki düz çigilerinden dolayı çok beğeniyorum..Ne çok şatafatlı ne de basit çizgileri var tam da kararında ilerliyorlar bence..Sizler için bir kaç model seçtim umarım beğenirsiniz.. :)




Gucci Yeni Stil Çantaları...

Gucci herzaman ki logosunda değişiklik yaparak değişik stil bir logoyu çantalarına uygulamış, güzel mi olmuş derseniz ben bilemedim karar veremedim..

9 Nisan 2010 Cuma

Pull And Beer 2010 İlkbahar / Yaz Trendleri...

Pull and Beer, İlkbahar / Yaz koleksiyonlarında 5 ana tema üzerinde yoğunlaşmış, çiçek desenler, denizci teması, military tarzı, toprak teması ve teenage olarak şekillenmiş. Her tema kendi içinde harika kombinlerden oluşuyor..Ben hepsine ayrı ayrı bayıldım..





Bu Converse Tam Benlik..

İşte aradığım Converse bu :) Leoparı aile olarak bizim kadar seven yoktur herhalde..Her objede kıyafetde bayılıyorum leopar görmeye..Bu Converse de bu açıdan tam benlik..