Bu Blogda Modasal Mevzuları, Stil Önerileri, Ünlü Stilleri, Gönlümden Geçenleri Bulacaksınız..Seyre Dalın..

17 Temmuz 2012 Salı

18.Hafta..

Pazar günü itibariyle oğluşumla 18.haftamıza girmiş bulunmaktayız.Daha önümüzde 22 haftamız var neredeyse yarıladık :) Henüz ilk gebeliğim olması nedeniyle henüz bişey anlayabilmiş değilim. Sadece son 2 haftadır hareketlerimdeki ağırlaşma dikkatimi çekiyor. Artık ani hareketler yaparken daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım ama elimde değil içimde var :) Geçen hafta başından beri hastalığım devam etmekte, ilaçsız atlatmaya çalışıyorum tabii doktorumun takibinde fakat göğsümdeki çarpıntı canımı çok sıkıyor. Biraz önce doktorumla da görüştüm hamilelikle ilgili olmayabilir, üşütmenin etkisiylede olabilir eğer ilerleyen bir durum olursa mutlaka bir kardiologa gözükmem gerektiğini söyledi, canım sıkılmadı değil en kötü ihtimalle gebeliğim kaldırmayan bir kalp veya ciğer sorunu olabilirmiş. Biraz daha bekleyip eğer bu çarpıntı artarsa doktora gözükmeye karar verdik. Bu arada doktorum Ethica İncirli Hastanesinden Dr.Elif Esra Uyar. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktorumla tanıştım ilk dönemde Medicana Bahçelievlere gitmiştim ama  hiç memnun kalamadım.Sanırım ilk dönemde anne adaylarının beklentileri yüksek oluyor benim doktorumda pek ilgilenmemişti. Ama Elif hanımdan gayet memnunum hem güleryüzlü hemde çok ilgili, kesinlikle doktor arayışında olanlara şiddetle tavsiye edebilirim.
Bu haftanın başka bir güzelliğide 18.haftadan itibaren oğlumun hareketlerini hissetmeye başlamalıymışım. Dün elim karnımdayken altından bir süzülme şeklinde bazı hareketler hissettim, inanılmaz bir duygu gerçek anlamda bir mucize..Şuan bu süzülmelerde idare ediyorum ama en kısa zamanda oğlumun tepkilerini merak ediyorum :).

8 Temmuz 2012 Pazar

17.Hafta :)

Selaaaaam millet, resimdenden anlaşılacağı üzere leyleğim yoldaaa, artık tam anlamıyla aile olma yolundayız, 16. haftayı heyecan ve bekleyişler içinde geride bıraktık.Uzun zamandır yok olmamın sebebi de bu,yakında bir şehzade anası olacağım(Hürreme özendim) ve telaş içinde günler akıp gidiyor.Şuana kadar herşey normal seyirinde ilerledi. Sanırım bizim ailede genetik, bulantı,kusma baş dönmesi gibi sıkıntılarım hiç olmadı gayet güzel 4 ay geçirdim.Umarım bundan sonrada herşey dilediğim gibi ilerler. :)
Erkek annelerinden neler yapmam gerektiği hakkında bilgiler bekliyorum bu konuda çok tecrübesizim, ablam sayesinde kız çocuga çok alışmışlığım var ama erkek bebek konusunda ne yapmalıyım neler almalıyım tecrübesizim sizden şiddetle tavsiyelerinizi bekliyorum....