Bu Blogda Modasal Mevzuları, Stil Önerileri, Ünlü Stilleri, Gönlümden Geçenleri Bulacaksınız..Seyre Dalın..

29 Nisan 2012 Pazar

Lera Fresca

Bugün eşimle uzun bir pazar yürüyüşünü Marmara Forumda sonlandırdık. Birkaç mağaza gezdikden sonra ilk durağımız açlığımızı dindinmek için Pidem oldu, geçen hafta keşfetmiştim, Pideleri çok lezzetli ve okadar çok tercih eden var ki biz yemek için bayağı bekledik. Ardından uzun zamandır merak ettiğim Lera Fresca'nın dondurmalarını denedik. Bugüne kadar bukadar leziz bir dondurma yediğimi hatırlamıyorum. %100 doğal sütden imal ediliyormuş, içindeki yağ oranı çok düşük. Hatta iki topundaki kalori miktarı 100 kalori...Şimdilik favorim brownili, sade vanilyalı ve serinlemek isteyenler için limonlusu..Hala denemediyseniz mutlaka en kısa sürede sizde denemelisiniz..

22 Nisan 2012 Pazar

D.I.Y :)

Geçenlerde bir sitede görmüştüm,eskiden yaptığımız etaminler aklıma geldi, mutlaka her çocuk yapmıştır :) hoş bir fikir dimi ?

17 Nisan 2012 Salı

Tory Burch 2012 İlkbahar/Yaz


Amerikan stilinin önemli temsilcilerinden Tory Burch, 20'lerden ilham alan
koleksiyonuyla Beymen.com'da haydi tık tık

15 Nisan 2012 Pazar

Hande/Demet Kardeşliği


Morhipo'nun yeni reklam yüzleri Hande Yener ve Demet Akalın. Bir zamanlar bolca atışan bu pop ikonları :) şuanda reklam kardeşliği için biraradalar.Bol çekişmeli bir senaryo ile tv de reklamları dönüyor, ben çok sevimli buldum reklamları özellikle ilk reklam olan mor bir ayakkabı için koşuşturmaları gayet hoştu..Siz ne dersiniz? Reklamları hala görmediyseniz tık tık :)

13 Nisan 2012 Cuma

Oldu mu Şimdi?


Alexa Chung olmadı diyorum,yorum yapmıyorum ama bu ayakkabılar bana 10 sene önceyi hatırlattı.Sizce nasıl çok demode değil mi?

12 Nisan 2012 Perşembe

Spor ve Şık


Olivia Palermo'nun bu şpor şık kıyafeti hem gündüz hemde gece kullanım için çok ideal bir seçim olmamış mı :)Payetli ceketi gece için,skinny kotu (özellikle paçasını kıvırması çok hoş bir detay)gündüz kullanım için çok şık olmuş.Hastasıyız Olivia'nın :)

7 Nisan 2012 Cumartesi

Renkli Blazerlar/ Bershka

Bahar aylarında sık sık kullandığımız Blazerları almanın tam da vakti, özellikle renkli düşünenler olursa bu sezon Bershka'da birçok farklı renk seçeneği mevcut.Fiyatları 50 TL ile 70 TL arasında değişiyor..




HM Conscious Collection



HM'nin daha sürdürülebilir bir gelecek için hazırladığı bu bilinçli koleksiyon çok çevreci. Bu öğeler ekstra çevresel titizlikle üretilmekte ve HM mağazalarında yerini almış durumda.

6 Nisan 2012 Cuma

Şal Bağlama Teknikleri..

Dikkat! Bu post bolca resim içeriyor :) şimdiden uyarayım dedim, baharın gelmesiyle kurtarıcımız olan şallar çoktan boyunlarda yerini aldı.Rengarenk desen desen şalları acaba nasıl bağlamalıyız? Cevabı aşağıda :)













Trendy / Brooch




Resimdeki broşlar çok dikkat çekici değil m? Klasik bir broşdan ziyade bu yazılı olanlar yeni bir moda akımı yaratabilir dikkat :)

5 Nisan 2012 Perşembe

Biri Mint Yeşilimi Dedi?



Hala mint yeşili bir parçanız yoksa henüz geç kalmadınız, alışverişe bayanlar :)

4 Nisan 2012 Çarşamba

..BİRİNCİ..








Buara çok fazla yemek postlarına dadandım biliyorum ama dayanamıyorum yemeğe karşı aşırı bir zaafım mı desem ilgim mi var desem bilemedim :) Birinci Profiterol olarak bahsettiğim bu şirin mekan Merter'de nerdeyse 12 senedir hizmet veriyor, istenilen yerlere serviside mevcut..Kendi imalatları olduğu için tüm ürünler günlük ve dolayısıyla çok taze..Benden tavsiye eğer deneme fırsatınız olursa Profiterolünü es geçmeyin derim.Fakat görsellerde nerde profiterol demeyin çünkü ben dayanamadım ve yedikden sonra fotograf çekmek aklıma geldi :) O kadar yoğun bir tadı vardı ek lerden yemek için midemde yer kalmadı.. Özellikle yaz kış bulunan dondurmasıda harikadır..Telefonu:0212 502 04 98

Marc Jacobs




Önemli markaların bu teknolojiye doymayan ilgileri gayet güzel...Marc Jacobs I phone kılıfları çok hoş ve değişik..

3 Nisan 2012 Salı

Koton'a Bu Bahar Erken Geldi.

Son dönemde başarılı bir grafik çizen Koton, Baharın gelmesiyle yeni koleksiyona hızlı bir geçiş yaptı.Rengarenk cıvıl cıvıl temalarıyla dikkat çeken koleksiyonda fuşya ayakkabı ve en son resimdeki çanta favorilerim arasında...Hala bir Koton mağazasına uğramadıysanız hiç vakit kaybetmeyin derim..