Bu Blogda Modasal Mevzuları, Stil Önerileri, Ünlü Stilleri, Gönlümden Geçenleri Bulacaksınız..Seyre Dalın..

30 Ocak 2013 Çarşamba

Buaralar...Faydalı Şeyler.

Buaralar öyle hızlı akıp geçiyorki zaman 2 aydır evdeyim, işimi özledim diyebilirim ama oğluma bakdıkça evden çıkasım da gelmiyor...Artık minik batuhan demirim bana gülücükler atmaya başladı..c.tesi kırkımız da çıktı.Klasik kırk uçurmamızı yaptık öncelikle k.valideme sonrada anneciğime gittik.Bazen geleneksel adetlere karşı gelsemde bazı zamanlar onları yapmakdan geri duramıyorum :) eminim hepimiz için aynı durum söz konusudur :)

Artık lohusalık evresini geride bıraktım.  bu dönemde ençok işime yarayan şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum..


Philips Avent Süt Sağma Makinası
Çalıştığım zamanlarda da en çok işime yarayacak şey olan süt sağma makinası...Eşim bu konularda kalite takıntısı olduğundan en iyisi olmasını istedi.Kime sorsam Philipsi önerdi..Bende tercihimi bu yönde kullandım.
Lansinoh Krem
Lohusalık evrasinde ise en çok kuulanılan malum göğüs çatlamaları için Lansinoh krem..Ne kadar faydası oldu bilemiyorum ama sanırım o acıyı tüm emziren anneler yaşıyor.Ama genede tavsiyem bu kremden yana tavsiye edebilirim..
Evicap Kapsül
Bu çatlaklar için yakın bir arkadaşım E vitamini kapsüllerini önerdi.Evicap Fortu denedim cildi yenilemesi açısından faydası olduğunu düşünüyorum..Buda kullanılabilinir.

Sab Simplex
Batuhan çok gazlı bir çocuk değil ama bunda Sab Simplexin faydası olduğunuda düşünüyorum. Günde 3 kez emzirmeden önce 5-6 damla kullanıyoruz. Gaz konusunda pek sıkıntımız olmuyor.Ama bunu kullanan anneler varsa mutlaka onların düşüncesini de bilmek istiyorum ..

2 yorum:

Unknown dedi ki...

henuz evlenmedım ama sanırım su evlılık ısınde en cok bebek sahibi olma konusu beni heyecanlandırıyor:)
geç de olsa bebişini güle güle büyüt:)

bu arada blogumda çekiliş var, katılımın beni çok mutlu eder;)

http://www.prettyinpinkbride.com/2013/01/size-bir-hediyem-var-my-first-giveaway.html

sevgiler

Leopondina dedi ki...

Evt dediğiniz gibi bazı gelenekler çok anlamlı bence.