Bu Blogda Modasal Mevzuları, Stil Önerileri, Ünlü Stilleri, Gönlümden Geçenleri Bulacaksınız..Seyre Dalın..

28 Şubat 2010 Pazar

Yün Çorapların Geri Dönüşü..

Milan Moda Haftasında Prada 2010/2011 Kış koleksiyonunu modaseverlerle buluşturdu. Alessandra Ambrosio ve Miranda Kerr'inde yer aldığı defilede en dikkat çeken detay yünlü saç örgülü çoraplar ve renkli rugan ayakkabılar oldu..Bence hoş bir detay siz nedersiniz?





27 Şubat 2010 Cumartesi

Romantik Örgüler...

Örgülü modelleriden sıkça bahsediyoruz ama burda yaptığım kolajda hepsi bana çok romantik geldi..Özellikle düğün nişan mezuniyet gibi özel gecelerde uygulanabilir, çok da güzel duracağına eminim :)

Mini Dolap Yine Yeni Ürünler :))

Dolaba yeni ürünler ekledim yine :)) Haydi bakın bakalım...Mini Dolap tık tık...

26 Şubat 2010 Cuma

Sinem Kobal ve Evi

Instyle Home bu sayısında Sinem Kobal'ın evine yer vermiş..Sinem'i nedendir bilienmez ama seviyorum saçları,giyimi hoşuma gidiyor :) Evinide beğendim belki de sevmemin nedeni evde sıkça mor renkleri görmüş olmamdandır, 60 m2 lik stüdyo daireymiş bence hoş döşenmiş...








(haber3)

Anna Kendrick / Elie Saab

Elie Saab hayranlığımı artık biliyorsunuz, Anna Kendrick'in tercihide bu yönde olmuş, 2009 kreasyonundan olan bu beyaz zarif elbise ile çok güzel gözüküyor.(Hernekadar saçları çok uyumsuz dursada..) Daha önce bu tasarımın ceketinide Rihanna konserinde giymişti..





(coolspotters)

Beyonce / Balmain

Beyonce ve eşi Jay-Z Lakers vs Mavericksin oynadığı basketbol maçında en ön sırada görüldü...Ama benim için önemli olan maç izlemeleri değil önemli olan Beyonce giydiği Balmain kamufulaj kotu, motorcu ceketi, ayakkabıları ve saçları... Kısacası herşeyiyle Beyonce :) Beyonce karşı özel bir zaafım var ne giyse yakıştırıyorum ne taksa beğeniyorum oyuzden bu kombinide hoşuma gitti..Sizce?

The Hills Yıldızı Audrina Patridge

MTV de yayınlanan The Hills dizisinin yıldızlarından Audrina Patridge kot seçimlerini inceledim sizin için, çoğunlukla yırtık kot giymeği tercih eden Audrina bir değişiklik yaparak en son karşımıza taşlı siyah kotu ile çıktı(gerçi oda yırtık kot), bu tarz kotlar eskidende çok vardı rengarenk gezerdik :) ama tekardan bu moda başlıyor galiba :) ben beğendim,siz nedersiniz?






2010 NY Moda Haftası Podyum Saç Stilleri

2010 NY Moda Haftası geride kalırken podyumdaki saç stillleri göz doldurdu...Değişik temaların işlendiği defilelerde en akılda kalan saç stilleri...

Badgley Mischka Defilesi




Monique Lhuillier Defilesi




Vera Wang Defilesi




Mulberry Defilesi




ThreeAsfour Defilesi




Jeremy Scott Defilesi



Brian Reyes Defilesi



Tommy Hilfiger Defilesi



(zimbio)

Burberry 2010 Çanta Modelleri

Burberry 2010 çanta modellerinde ilk göze çarpan detaylar zımba ve metallerin yoğunluğu, ayrıca içi kürklü çantalarada yer verilmiş,renk olarak doğa ve toprak teması kullanılmış...





(bagsnob)

Hilary Duff ve Birçok Güzel Aksesuar

Hilary Duff'ın gözlüklerini, Fendi çantasını ve siyah beyaz kolyesini çok beğendim,sizcede güzel değiller mi? Havalimanındaki bu doğal haliyle benden Hilary'e tam not :)





(justjared)

Ateş Seni Çağırıyor

Natalia Vodianova'nın bu ateş kırmızısı elbisesi Louis Vuitton 2009 koleksiyonundan..Ayakkabılar ve elbise uyum içerisinde özelliklede yüzündeki güzel gülümsemesiyle ben Natalia'yı çok beğendim, haydii Ateş Bizi Çağırıyor...




(redcarpet)

25 Şubat 2010 Perşembe

Demet Akbağ ve Kaybolan Gözleri

Dün sevgili bilgisayar başındayken bende TV de o kanal senin bu kanal benim diye atlaya atlaya gezerken Saba Tümer'in konuklarına gözüm takıldı, Eyvah Eyvah filminin başrol oyuncuları konuktu ama içlerinden biri bana inanılmaz derecede değişik geldi. İzleyenler bilir, tabikide Demet Akbağ, ne yapmıştı yüzüne daha doğrusu elmacık kemiklerine göz namına bişey kalmamıştı hele ki güldüğünde inanın kanal değiştirdim...Ee be Demetcim sen zaten düzgün bir fiziğe eh işte düzgünde bir yüze sahiptin neden böyle balık suratlı oldun ben anlayamadım, anlayanda beri gelsin.. :)) Bugün gazeteden okuduğuma göre yüzündeki yorgunluk izlerini yok ettirmek için müdahele ettirmiş ama olmamış bee :))



hürriyet/kelebek

Çorap Trendi / Part 2

Renki desenli çorap ve Tayt modası son sürat devam ederken bende modcloth'da yeni bulduğum çorapları sizin için kolajladım..Çok güzel renkeler mevcut..Fiyatlarıda 10 usd ile 40 usd arasında değişiyor..




Resmi büyütmek üzerine tıklayın..

Mini Dolapda Yeni Ürün / Lame Broş

Eveet yeni bir ürün daha Lame fiyonk şeklindeki Broş bakmak için tık tık...


Kate Moss / Neomi Campbell

Alexander McQueen cenaze töreninde Kate Moss ve Neomi Campbell...




celebrity-gossip

Ünlü Saç Modelleri

Ünlülerin saç stillerini incelerken özellikle özel gecelerde tercihlerinin hep topuzdan yana kulandıklarını gördüm...Genelde dalgalı yani dağınık topuz tarzında modeller revaçta, ama arada az da olsa sıkı sıkıya toplanmış modellerde var, saç akseuarlarıda bu sene oldukça ön planda, taçlar bantlar ve taşlı tokalar sık sık kullanılmış..